Gevonden recepten: 15
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Op voorkeur
SuikervrijEiwitrijkVezelrijkKoolhydraatarmCaloriearmVetarmVegetarische receptenVeganistische receptenRecepten met eiwitpoeder
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Koolhydraatarme Kiprecepten

Koolhydraatarme Kiprecepten

Deze lekkere koolhydraatarme kiprecepten zullen alle fans van een koolhydraatarm dieet en iedereen die koolhydraten in de avonduren probeert te vermijden zeker plezieren. Deze gezonde kipmaaltijden zijn gemakkelijk te bereiden, een uitstekende bron van eiwitten en ik ben er zeker van dat het hele gezin ervan zal genieten.

Je vindt hier koolhydraatarme recepten voor smakelijke hoofdmaaltijden en diners met kip. Ik heb voedzame ingrediënten gebruikt, waaronder groenten, peulvruchten, eieren, zuivelproducten en noten. De bijgerechten worden meestal weggelaten of vervangen door creatieve groentevariaties. Je vindt hier koolhydraatarme versies van traditionele gerechten en kiprecepten met een exotisch tintje. Deze maaltijden zullen je een vol gevoel en waardevolle bruikbare energie geven zonder zwaar op de maag te liggen.

Kies je favoriete koolhydraatarme kiprecepten die je honger snel zullen stillen.

Geeft 15 recepten weer in categorieën:
Koolhydraatarm
Kip
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.