Gevonden recepten: 14
Fit Tovenares
Volg mij
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrij
Op Ingrediënt
CourgetteKipRundvleesTonijnAvocadoPindakaasChiazaadKokosnootHavermoutZoete AardappelPompoenRijstQuinoaZalmTofuCouscousEierenGroente
Fit Tovenares
Volg mij
Caloriearme Dessertrecepten

Caloriearme Dessertrecepten

Laat je desserts staan omdat je bang bent dat ze je dieet of spieraanwinst zullen verpesten? In dat geval zijn mijn caloriearme dessertrecepten een uitkomst! Je kunt van deze gezonde desserts genieten, ook als je probeert om af te vallen of spiermassa probeert op te bouwen. Een lager caloriegehalte is belangrijk tijdens gewichtsverlies, maar ook wanneer je je huidige gewicht probeert te behouden. Een gezonde levensstijl zou niet alleen moeten gaan over het opgeven van lekkere dingen, maar ook over een regelmatig, gevarieerd en evenwichtig dieet, waar deze magere desserts vol voedingsstoffen zeker onder vallen.

Probeer mijn dieetvriendelijke desserts uit en beloon jezelf zonder je schuldig te voelen. Geniet na een lichte lunch, bij het ontbijt of als tussendoortje tussen de maaltijden door. Deze snelle recepten zijn eenvoudig te bereiden en zullen zeker lukken, ook al ben je geen goede bakker. Maak voor jezelf de kokostaart, en voeg aardbei-kwark-muntmousse, havermoutmuffins met citroen of appeltaartcake toe aan je menu. Ik hoop dat je verliefd wordt op mijn gezonde recepten en je snel zal genieten van deze overheerlijke caloriearme en dieetvriendelijke desserts vol onweerstaanbare smaken.

Geeft 14 recepten weer in categorieën: Caloriearm, Gezonde Desserts
Geeft 14 recepten weer in categorieën: Caloriearm, Gezonde Desserts
Alle recepten weergeven
Pull down to refresh
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.()
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Alle recepten weergeven