Gevonden recepten: 18
Fit Tovenares
Volg mij
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Caloriearme Saladerecepten voor Gewichtsverlies

Caloriearme Saladerecepten voor Gewichtsverlies

Caloriearme salades bevatten minder calorieën, maar missen niets. Integendeel, deze salades zitten vol met energie, vitamines, voedingsstoffen en ze smaken geweldig. Minder calorieën binnenkrijgen is belangrijk voor gewichtsverlies, maar ook als je probeert om je gewicht te behouden. Verfrissende salades horen daarom zeker bij gezonde maaltijden. Als het over salades gaat, heb ik niet alleen groentesalades in gedachten. Je kunt caloriearme salades maken door pasta's of peulvruchten te gebruiken die passen bij een caloriearme lunch of diner.

Maak een snelle en gemakkelijke maaltijd die smakelijk en vullend is, ook al bevat het minder vet en calorieën. Probeer mijn courgette-appelsalade voor het ontbijt of eiwitrijke linzensalade met hüttenkäse, geweldig als een vullend diner. Aarzel niet om een ​​boekweitsalade met avocado te proberen of de populaire koolsla-salade in een gezonde en caloriearme versie. Liefhebber van salades of niet, ik weet zeker dat je zult genieten van deze gezonde saladerecepten.

Geeft 18 recepten weer in categorieën:
Caloriearm
Salade
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.