Gevonden recepten: 22
Fit Tovenares
Volg mij
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Koolhydraatarme Snackrecepten

Koolhydraatarme Snackrecepten

Als je een koolhydraatarm dieet volgt, wat af probeert te vallen voor de zomer, of gewoon gezonder probeert te eten en je koolhydraatconsumptie wilt verminderen, dan zullen mijn koolhydraatarme snackrecepten goed van pas komen. Deze recepten bevatten weinig koolhydraten, veel recepten zijn daarnaast glutenvrij en suikervrij en mogen dan ook niet ontbreken tussen de koolhydraatarme recepten op deze website.

Je vindt hier gezonde inspiratie voor snacks en versnaperingen voor tussen de maaltijden door voor het hele gezin, in zoete en hartige versies. In deze recepten met weinig koolhydraten, gebruik je gezonde ingrediënten, zoals eieren, noten, vlees en vis, eiwitpoeder, zuivelproducten, pindakaas, bessen, avocado en groenten.

In de meeste gevallen zijn deze recepten ook rijk aan eiwitten en gezonde vetten. Koolhydraten zijn op zich niet slecht, maar als je tussen de maaltijden honger krijgt en zin hebt in een snack, eet je er gemakkelijk teveel van.

Geeft 22 recepten weer in categorieën:
Koolhydraatarm
Snacks
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.