Gevonden recepten: 23
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Op voorkeur
SuikervrijEiwitrijkVezelrijkKoolhydraatarmCaloriearmVetarmVegetarische receptenVeganistische receptenRecepten met eiwitpoeder
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Caloriearme Tonijnrecepten voor Gewichtsverlies

Caloriearme Tonijnrecepten voor Gewichtsverlies

Visrecepten behoren tot de meest populaire recepten, vooral dankzij hun hoge gehalte aan waardevolle omega 3- en 6-vetzuren die een grote invloed hebben op het menselijk lichaam. Tonijn is een van de meest favoriete vissen, niet alleen omdat het een waardevolle bron van eiwitten en vetzuren is, maar ook vanwege de mineralen die het bevat. Het is een uitstekende voedingsbron voor de nieren en het hart. Tonijn is een ideaal voedsel om te eten, zelfs als je op dieet bent. Caloriearme recepten met tonijn hebben een laag caloriegehalte en zullen niet alleen alle visliefhebbers tevreden stellen, maar ook mensen die voor een gezonde levensstijl kiezen. Bovendien zijn ze ideaal voor gewichtsverlies. Tonijn is zeer voedzaam, 100 gram tonijn bevat 25 gram eiwitten, dat goed van past komt bij de opbouw van spiermassa.

Caloriearme tonijnrecepten bieden je de ideale voeding voor het lichaam in de vorm van waardevolle mineralen en vetzuren; en tegelijkertijd vullen ze je lichaam niet met enorme hoeveelheden lege calorieën die ons lichaam niet kan gebruiken. In mijn gezonde recepten vindt je alles wat je van tonijn kunt verwachten - eenvoud, een aangename geur en een geweldige culinaire ervaring voor je smaakpapillen, ondanks het lage caloriegehalte.

Geeft 23 recepten weer in categorieën:
Caloriearm
Tonijn
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.