Gevonden recepten: 67
Fit Tovenares
Volg mij
Fit Tovenares
Volg mij
Eiwitrijke Eierrecepten

Eiwitrijke Eierrecepten

Heb je thuis een volle doos eieren staan en weet je niet hoe je ze allemaal kunt gebruiken? Als je op zoek bent naar gezonde eiwitrijke eierrecepten dan ben je hier aan het juiste adres.

In eieren kun je van nature een hoge dosis eiwit vinden. Ze bevatten zelfs alle 9 essentiële aminozuren. Maar wist je ook dat eigeel ongeveer dezelfde hoeveelheid eiwitten bevat als het eiwit zelf? Bovendien bevat eigeel belangrijke voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Daarom gebruik ik ze graag in mijn gezonde recepten. Mijn eierrecepten worden gekenmerkt door een hoge concentratie eiwit, en zijn vaak koolhydraat- en caloriearm.

Als je dacht de voedingsstoffen en eiwitten in eieren door hitte verdwijnen, dan moet ik je vertellen dat dat niet waar is. Onderzoek heeft aangetoond dat eiwitten van verhitte eieren nog gemakkelijker te verteren zijn dan rauwe eieren. Interessant toch?

Dankzij macrovoedingsstoffen zijn eieren een relatief caloriearm ingrediënt en een evenwichtige bron van belangrijke voedingsstoffen. Als je niet vaak eieren eet, zorg dan dat je ze regelmatig in je dieet opneemt en gebruik maakt van de voordelen die ze bieden door middel van mijn lekkere eierrecepten.

Geeft 67 recepten weer in categorieën: Eiwitrijk, Eieren
Geeft 67 recepten weer in categorieën: Eiwitrijk, Eieren
Alle recepten weergeven
Pull down to refresh
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.()
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Alle recepten weergeven