Gevonden recepten: 18
Fit Tovenares
Volg mij
Fit Tovenares
Volg mij
Gezonde Veganistische Diner- en Lunchrecepten

Gezonde Veganistische Diner- en Lunchrecepten

Voor veel mensen is veganisme niet alleen een manier van eten, maar ook een levensstijl. Het uitsluiten van dierlijke producten komt meestal voort uit een persoonlijke overtuiging. Ik heb deze veganistische lunch- en dinerrecepten gemaakt ter inspiratie voor veganisten, maar ook voor niet-veganisten om hen te overtuigen dat deze maaltijden ook lekker en voedzaam kunnen zijn. Geloof het of niet, het is mogelijk om voldoende eiwitten, koolhydraten en vetten binnen te krijgen zonder vlees, melk, yoghurt of andere dierlijke producten te consumeren.

Probeer mijn veganistische lunch- en dinerrecepten die gezond, origineel en heerlijk zijn. Je zult ingrediënten zoals bonen, linzen, gierstkorrels, zoete aardappelen, tofu, rijst, groente en avocado gebruiken. Probeer bijvoorbeeld polenta-friet, Indiase linzenstoofpot, pasta of peulvruchtensalade. Dit zijn makkelijke en snelle recepten die niet zwaar op de maag liggen, maar tegelijkertijd wel goed vullen en je de rest van de dag voldoende energie geven. Iedereen die graag nieuwe combinaties ontdekt en zich fris en fit wil voelen, moet deze veganistische recepten proberen. Ik weet zeker dat je deze gerechten met liefde in je dagelijkse menu opneemt.

Geeft 18 recepten weer in categorieën:
Veganistische recepten
Diner en Lunch
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.