Fit Tovenares
Volg mij
Eiwitrijke Kokosrecepten

Eiwitrijke Kokosrecepten

Kokos is een van de meest populaire exotische vruchten. Kokosolie en kokosmelk zijn heel populair geworden, en daarnaast kunnen we de heerlijke smaak van gedroogde kokos in zoete lekkernijen niet meer missen. Deze kokosrecepten zijn op een gezonde manier bereid en verrijkt met veel eiwit, dat vooral zal worden gewaardeerd door sporters of mensen die fysiek zwaar werk verrichten.

Kokos zelf is heel praktisch te gebruiken in recepten, maar ook het perfecte ingrediënt wanneer je je hersenen aan het werk moet zetten. De consumptie van kokos helpt je te focussen en voedt je brein. Vanuit een voedingsstandpunt is kokos ook dieetvriendelijk, omdat het weinig verzadigde vetzuren of simpele koolhydraten bevat. Daarom kun je goede alternatieven voor alledaagse desserts vinden tussen mijn eiwitrijke kokosrecepten, speciaal voor jou! Ze zijn lekker en voedzaam en voorzien je lichaam van de perfecte voedingsstoffen na het sporten of hard werken. Probeer mijn gezonde kokoscakes, desserts, cheesecakes of ongebakken eiwitballetjes.

Geeft 23 recepten weer in categorieën:
Eiwitrijk
Kokosnoot
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.