Gevonden recepten: 21
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Op voorkeur
SuikervrijEiwitrijkVezelrijkKoolhydraatarmCaloriearmVetarmVegetarische receptenVeganistische receptenRecepten met eiwitpoeder
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
CourgetteKipRundvleesTonijnAvocadoPindakaasChiazaadKokosnootHavermoutZoete AardappelPompoenRijstQuinoaZalmTofuCouscousEierenGroente
Fit Tovenares
Volg mij
Eiwitrijke Tonijnrecepten

Eiwitrijke Tonijnrecepten

Tonijn bevat weinig calorieën bestaat bijna volledig uit eiwit. Het verdient een podiumplek tussen de gezonde ingrediënten en kan creatief in recepten worden verwerkt. Daarnaast is het ook zeer dieetvriendelijk. Het is geen toeval dat het de kip van de zee wordt genoemd. Als je de smaak van tonijn niet zat wilt worden, probeer het dan in de vorm van deze lekkere eiwitrijke tonijnrecepten.

Deze gezonde tonijnrecepten zijn in een paar seconden klaar en geven je lichaam energie uit eiwit, vitamines, mineralen en omega 3-vetzuren. De meeste van deze maaltijden bevatten alleen veel voorkomende ingrediënten die je al in je keukenkast hebt staan.

Er zijn zoveel creatieve manieren om tonijn in gezonde recepten te gebruiken. Van salades, burgers en quiche tot tonijn-pastasaus. Geniet van deze gezonde tonijnrecepten na het sporten om je spieren sneller te laten herstellen en groeien.

Geeft 21 recepten weer in categorieën: Eiwitrijk, Tonijn
Geeft 21 recepten weer in categorieën: Eiwitrijk, Tonijn
Alle recepten weergeven
Pull down to refresh
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.()
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Alle recepten weergeven