Gevonden recepten: 22
Fit Tovenares
Volg mij
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
CourgetteKipRundvleesTonijnAvocadoPindakaasChiazaadKokosnootHavermoutZoete AardappelPompoenRijstQuinoaZalmTofuCouscousEierenGroente
Fit Tovenares
Volg mij
Gezonde Ontbijtrecepten met Havermout

Gezonde Ontbijtrecepten met Havermout

Haver hoort in de keuken van iedereen die gezond wil eten of probeert af te vallen. De meeste mensen genieten vooral van havermout als ontbijt en om ervoor te zorgen dat je nooit zonder gezonde inspiratie komt te zitten, heb ik deze smakelijke en gezonde haverrecepten voor je bedacht.

Alle fans van een warme havermoutpap zullen blij zijn met de maanzaad- en citroenversie, maar giersthaverpap met kastanjepuree is ook het proberen waard. Als je liever iets knapperig wilt, zijn de zelfgemaakte knapperige muesli, kokoshaver of ontbijthavermoutkoekjes voor jou. Je kunt deze lekkernijen als ontbijt eten of je kunt ze als gezonde snack meenemen. De recepten zijn voedzaam, gezond en makkelijk om te maken.

Vraag je je af waarom haver wordt beschouwd als een uitzonderlijk gezond ingrediënt? Ten eerste bevat haver een grote hoeveelheid vezels, goed voor de spijsvertering en bovendien handig bij het afvallen. Als je haver bij het ontbijt neemt, zul je je vol voelen zodat je geen ander ongezond voedsel eet om je maag te vullen. Bovendien helpt haver de bloedsuikerspiegel te verlagen, zodat het ook geschikt is voor mensen met diabetes type 2. Probeer deze smakelijke havermoutmaaltijden voor het ontbijt.

Geeft 22 recepten weer in categorieën: Ontbijt, Havermout
Geeft 22 recepten weer in categorieën: Ontbijt, Havermout
Alle recepten weergeven
Pull down to refresh
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.()
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Alle recepten weergeven