Gevonden recepten: 20
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Op voorkeur
SuikervrijEiwitrijkVezelrijkKoolhydraatarmCaloriearmVetarmVegetarische receptenVeganistische receptenRecepten met eiwitpoeder
Op Ingrediënt
CourgetteKipRundvleesTonijnAvocadoPindakaasChiazaadKokosnootHavermoutZoete AardappelPompoenRijstQuinoaZalmTofuCouscousEierenGroente
Fit Tovenares
Volg mij
Eiwitrijke Kiprecepten

Eiwitrijke Kiprecepten

Kip is altijd een van de belangrijkste ingrediënten geweest op de menu's van fitnessliefhebbers en bodybuilders. Dankzij het lage calorie- en vetgehalte en de hoge hoeveelheid eiwitten is het ook een geschikt ingrediënt dat vaak wordt gebruikt in recepten voor gewichtsverlies of tijdens verschillende diëten. Gezonde eiwitrijke kiprecepten zijn een populaire keuze voor zowel liefhebbers een gezonde levensstijl als mensen die voor de zomer een strakker lichaam willen.

Vaak komen we vast te zitten in een bepaalde routine en bereiden we steeds dezelfde kipmaaltijden, waardoor we er uiteindelijk genoeg van krijgen en dit ingrediënt geleidelijk gaan vermijden. Daarom heb ik deze gezonde kiprecepten voor je ontwikkeld, waardoor je op creatieve wijze van dit ingrediënt vol eiwitten kunt genieten - zonder onnodige toegevoegde calorieën of vet. Alle recepten behouden hun hoge eiwitgehalte om je lichaam en spieren te versterken.

Probeer mijn gemakkelijke en smakelijke kiprecepten, ik weet zeker dat je ze heerlijk gaat vinden. Je vindt hier ook gezonde recepten met kipfilet en kippendijen.

Geeft 20 recepten weer in categorieën: Eiwitrijk, Kip
Geeft 20 recepten weer in categorieën: Eiwitrijk, Kip
Alle recepten weergeven
Pull down to refresh
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.()
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Alle recepten weergeven